MAARTEN  een jonge, ambitieuze ondernemer die begin 2013 de kans zag om een eenmansbedrijf op te richten. Die kans greep hij. Hoveniersbedrijf Maarten Sijberden was een feit! Van zijn passie heeft Maarten nu zijn werk kunnen maken. Creatief bezig zijn in de buitenlucht, het mooiste aan zijn vak als je Maarten vraagt. Maar dat is niet zijn enige drijfveer om zich vol overgaven in te zetten voor zijn bedrijf.

‘Je ontmoet zo veel verschillende mensen, ieder met zijn of haar eigen ideeën en wensen. Om dan samen met mijn aanvullingen iets moois te creëren is iedere keer weer een echte uitdaging. Als we een project afronden is die tevreden lach van de klant goud waard. Daar doen we het voor!’

Waardering voor je werk is belangrijk. Dat vind ook Maarten een belangrijk aspect. Daar doet hij dan ook zijn uiterste best voor om dat voor elkaar te krijgen. Persoonlijke benadering, dat is wat Maarten kenmerkt. De klant op hun gemak brengen door goed te luisteren, creatief te denken en eigen initiatief te tonen geeft Maarten de klant het vertrouwen in een mooi eindresultaat. Van het begin tot het einde in hij zeer betrokken bij zijn werk. Of het nou een groot of klein project is, Hoveniersbedrijf Maarten Sijberden pakt het met beiden handen aan!